• +36703971185
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rólunk

0+
ÉV TAPASZTALAT
0db
VONTATÓ ÉS PÓTKOCSI
0+
PROJEKT
0+
ELÉGEDETT ÜGYFÉL
rolunk-400x267.jpg
Laja István
Laja Istvánügyvezető
Laja Istvánügyvezető
Már 15 évesen részt vettem a cég életében, túlméretes áruk rögzítésénél, és a kísérő autóban másodpilótaként. 17 évesen megszereztem "B" jogosítványomat, és már a kísérő autó sofőrjeként vettem részt. Pár év elteltével és egy kis tapasztalattal a hátam mögött, megszereztem "C" és "E" jogosítványom is. Szakkísérői papír megszerzése elengedhetetlenné vált. Rendszeresen vezettem nyerges szerelvényt normált és túlméretest is. Jelenleg speditőri feladatokat és a kapcsolattartást végzem. Szükség esetén a túlméretes szállítmányok kísérésében és a nyerges szerelvények vezetésében is részt veszek.
Laja Lénárd
Laja Lénárdtulajdonos, ügyvezető
Laja Lénárdtulajdonos, ügyvezető
1988-ban kezdtem a Szövetkezeti Szállítási Szolgáltató Vállalat gépkocsivezetőként. 1992-ben megvásároltuk első LIAZ tipusú tehergépjárművünket és Laja Lénárd egyéni vállalkozóként megkezdtük fuvarozó tevékenységünket. Fejlődtünk, növekedett a flottánk és a túlméretes termékek szállítására kezdtünk specializálódni. 2014-ben már Laja Speciál Trans Kft néven folytattuk gazdasági tevékenységünket. Napjainkban feleségemmel, lányommal és fiammal közösen együtt irányítjuk az immár 26 éve működő vállalkozásainkat.
Lajáné Suhajda Erzsébet
Lajáné Suhajda Erzsébet pénzügy
Lajáné Suhajda Erzsébet pénzügy
Laja Lénárddal 2014-ben alapították másodvállalkozásként a Laja Speciál Trans Kft-t, aminek egyik tulajdonosa és ügyvezető igazgató is egy személyben. Fontos alappillére a gördülékeny és stabil működésnek. Többségében az irodai és háttérmunkákat látja el. Mivel feladatkörét nagy magabiztossággal és tapasztalattal végzi, ez lehetővé teszi más munkafolyamatok folyamatos és stabil ellátását.